Dension Car Dock for iPhone - Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, iPhone telefonhoz

Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone
Dension Car Dock for iPhone

Dension Car Dock for iPhone 

Valószínűleg a világ legjobb autós médiaközpontja iPhone-hoz.

A lényeg a részletekben rejlik! Arra is képes, amit nem is várna tőle. Letölthető ingyenes iPhone APP-al, mely maga a vezérlőprogram.

 

Egyszerű és működik. Bármely autóban, bármikor.

Dension Car Dock for iPhone - Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, iPhone telefonhoz

25 990 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Mire képes?

 • ZENÉL. iPhone-ján tárolt bármely audio tartalmat ( zene, webrádió, videó, játékok, applikációk, hangja) az autója hangszóróin át hallgathat.
 • KIHANGOSÍT. Telefonáljon biztonságosan kéz nélkül, az autó hangszóróin keresztül kihangosítva! ( SKYPE, VIBER, stb. kompatibilitás)
 • NAVIGÁL. A Car Dock Mode alkalmazásban a Google Maps alapú térkép segítségével tájékozódhat, vagy iPhone-ján telepített egyéb navigáció hangját is hallgathatja autója hangszóróin át.
 • TÖLT. iPhone-ját (3G, 3GS, 4, 4S) megbízhatóan tölti.
 • TART. Szabadalmaztatott, flexibilis mechanikája bármilyen helyzetben megtartja telefonját akár a szélvédőre, akár a műszerfalra rögzítve! Még egy imbusz csavarkulcsot is beépítettünk, hogy mindig kéznél legyen, ha annak csavarjait lazítani, vagy feszíteni szeretné! Görgessen listákat függőlegesen, vagy nézze a navigációt vízszintesen… Egy mozdulat.
 • PLUG & PLAY. Bármikor átteheti másik autóba, kis méreténél és autótól független képességeinél fogva. Több autót használ? Külföldre utazik? Autót bérel? Autót cserél? Mindezen esetekben tökéletes megoldást kínál a Car Dock for iPhone.
 • VERHETETLEN. Kihangosított telefonálás akár ingyen, (WIFI) a Skype/ Viber / VOIP kompatibilitásnak megfelelően.Egyszerű és működik!  Verhetetlen ár-érték arány. Br. fogy. ára: 25.990.-Ft.

 Dension Car Dock for iPhone Valószínűleg tényleg a legjobb...iPhone-hoz.

Hogyan működik?

 • A rendkívül átgondolt konstrukció minden egyes eleme fontos láncszem a tökéletes működésben. Komplex elektonikája (beépített mikrofon, Bluetooth, DSP, HPST FM,) univerzálisan használhatóvá teszi bármely autóban. A 12V-os szivargyújtó töltő intelligensen alkalmazkodik a különböző iPhone-ok különböző töltőáram igényeihez, és így akár 1A-es töltőáramra is képes. Egyszerűen csatlakoztassa autója szivargyújtójához. Diszkrét vörös fénnyel világít az USB aljzat, ha áramot kap.
 • Csatlakoztassa a szivargyújtó töltőhöz az USB csatlakozóval ellátott töltőkábelt, mely egyben az FM rádióadások hullámhosszára optimalizált beépített FM antennát is tartalmaz, ezért annak hossza fontos. Amennyiben összetekeri, hurok képződik, amely ronthatja az átviteli minőséget.
 • A töltőkábel speciális „másik” végét csatlakoztassa a Car Dock bölcső oldalán található megfelelő aljzatba. A rendszer ettől fogva üzemképes.
 • Töltse le az AppStore-ból a „Dension Audio Systemsingyenes applikációját, a „Car Dock Mode” App-ot. Ez a különleges alkalmazás konvertálja telefonját egy olyan autós médiaközponttá, melyben a színazonosított funkciókat, nagyméretű gombok segítségével, akár a periférikus látásának segítégével is könnyen tud kezelni. Mi szükség lenne külön kijelzőre, vagy kezelő gombokra, ha iPhone-ja színes érintőképernyője a lehető legjobb kezelőfelület? Ráadásul ismeri is! Az applikációba beépített funkciókról itt tájékozódhat bővebben.

Hogyan szólal meg?

Kétféleképpenszólaltathatja meg az összeállított rendszert.

Első:amennyiben van 3,5mm-es „jack” aljzattal szerelt AUX bemenet autójában, javasoljuk, hogy ezt használja! A csomagban talál 3,5 mm-es jack dugókkal ellátott kábelt is, amellyel a Car Dock bölcső oldalán található aljzatot és autója aux bemenetét kell összekösse. Ezután már csak az autórádió aux gombját kell megnyomni és a rendszer üzemképes. Helyezze bele a bölcsőbe telefonját és indítson el egy zeneszámot, az autója valamennyi hangszóróján keresztül szólal majd meg… Figyelem, a telefon kihangosítás ekkor még nem működik! (lásd lejjebb)

Második:Kapcsolja be autórádióját és válasszon ki manuálisan egy FM rádiófrekvenciát, melyen nem tapasztal rádióadást. A legjobb, ha a frekvenciasáv egyik, vagy másik vége felé keres ilyet. Ezt követően iPhone-ját az oldalán található hangerő szabályozóval hangosítsa fel a maximumra!

Helyezze be iPhone-ját a bölcsőbe, majd indítsa el az iPhone-ra letöltött APP-ot és annak beállítások (szürke) menüjében az „FM frequency settings” menüpontban az ott látható kapcsolót kapcsolja be. Ezt követően az itt található két csúszka segítségével állítsa be ugyanazt a frekvenciát, amelyet autórádióján már beállított. Ekkor RDS képes rádiója kiírja: iPhone

Javasoljuk, hogy mentse el a frekvenciát a 6-os memóriára az autórádión.

Kész. Indítsa el a zenét és az autórádióján azonnal meg is szólal! Ennek a megoldásnak a hangminősége függhet autórádiójának képességeitől is, de az FM rádiók hangminőségét kínálja a Dension által fejlesztett HPSTHigh Precision Sound Transmission"  megoldásnak köszönhetően. Figyelem, a telefon kihangosítás ekkor még nem működik! (lásd lejjebb).

A telefon összepárosítása a Car Dock-al.

A telefonbeszélgetés kihangosításához a Car Dock bölcsőbe beépített Bluetooth-al is össze kell párosítsa telefonját, ugyanis az iPhone nem adja ki a beszélgetés hangát az alsó csatlakozón keresztül!

Helyezze be a bölcsőbe telefonját és a Bluetooth beállítások menüben a Bluetooth bekapcsolását követően várja meg, míg feltűnik az eszköz. Csak akkor kezdje az összepárosítást, ha a Car Dock ofor iPhone feliratot látja meg! Megérintését követően adja meg a pin kódot: 8888 és kész. Innentől kezdve, ha bekapcsolt Bluetooth-al száll be az autóba és teszi be a telefont a bölcsőbe, az automatikusan kapcsolódni fog! Aktiválódik a beépített mikrofon is, így kihangosítva telefonálhat, vagy adhat hangparancsokat telefonjának ( pld.: SIRI)

A készülék intelligensen kezeli a különböző hangokat és a prioritási sorrend szerint (1.telefon 2.navigáció/egyéb app.hangja 3.zene) az éppen használt alkalmazás hangját háttérbe téve a telefonbeszélgetést háttér hangok nélkül folytathatja. Annak befejezésekor visszatér a zene / és vagy annak az alkalmazásnak a hangja, amit futtat!

Figyelem! A rendszer „hordozható” és nem autóspecifikus, így egyéb rádióadó, vagy CD hallgatásakor a telefonhívást úgy tudja felvenni, hogy a bejövő hívást a telefon képernyőjén látva ki kell választania az AUX, vagy a beállított FM csatornát! Ekkor más a csengőhangot is az autóhangszórókon keresztül hallja majd! Ekkor érintse meg a telefonon a zöld gombot és a kihangosítás működik!

Extra szolgáltatások a Car Dock Mode applikáción belül:

A Car Dock Mode applikáción belül 2,39 EUR egyszeri díjért összegért megvásárolhatja az értéknövelt APP-ot, mely 3 extra szolgáltatást biztosít:

WEBRADIO - Hallgasson 40.000 rádióállomást a világ bármely tájáról a TuneIn szolgáltatótól. A weben keresztül ( 3G adatkapcsolat)  mindig elérheti kedvenceit. Különleges élményre vágyik? Keressen tematikus adókat és hallgasson olyan zenét/ tartalmat, amit igazán szeret! Külföldre utazik? Hallgassa a hazai adókat a világ bármely pontján!

CAR FINDER - A navigációs menüben aktiválódó szolgáltatás automatikusan megjegyzi a GPS koordinátákat az iPhone tartóból történő eltávolításakor és amennyiben nem emlékszik hol is parkolta le autóját, csak menjen be a menübe és nyomja meg a megfelelő gombot! Az alkalmazás Google térképen kirajzolja a pontos utat addig a pontig, ahol autóját hagyta! (50 m-es távolságon belül már nem működik)

CUSTOM COLOUR  - A beállítások menüben az RGB színskála kódjai alapján tetszőlegesen testre szabhatja telefonjának megjelenését. Beállíthatja azt cégének arculati színeire, kedvenc focicsapata színei szerint, vagy autója műszerfali világításának megfelelően, vagy éppen csak ahogy Önnek tetszik!

Kezelési utasítás Car Dock for iPhone

Lehet-e a Car Dock-ot használni tokban lévő telefonnal?

 • Nem lehet. A tizedmilliméteres pontosságú csatlakozó számára - a tokok jellemző vastagsága - 1-2 mm sem áthidalható, a telefont tok nélkül kell belehelyezni.

Hogyan tegyem be és vegyem ki a telefont?

 • Egy kézzel is ki-be tudja tenni a telefont! Az iPhone fölső sarkait a hüvelyk és középső ujjakkal tartva a csatlakozóra illesszük rá a telefon csatlakozóját, majd a felső szilikongumi rögzítő mögé nyomjuk ( pattintsuk) be a készüléket. Kivételhez a hüvelyk és középső ujjakkal húzzuk kifelé a telefon felső sarkait, miközben a mutatóujjunkkal toljuk a bölcső szilikongumi rögzítőjét. A kippatintást követően emeljük ki a csatlakozóból.

A zene szól a hangszórókon, de a telefonbszélgetést nem hangosítja ki. Mit kell tennem?

 • A kihangosításhoz párosítani kell a bölcsőben található Bluetooth-al a telefont. Ha elfelejtette, bármikor megteheti! Figyelem! Ha nem bekapcsolt bluetoothal teszi be a telefont a bölcsőbe, akkor újra kell párosítani!

Nem kapcsolódik be az FM transzmitter kezelő felület a telefon behelyezését követően. Mi lehet az oka?

 • Ez a jelenség két esetben ismert. Az aux kábel használata deaktiválja az FM transzmittert, így aux kábel használata esetén  az FM nem használható. A bölcső első használatakor fordulhat elő, hogy nem illeszkedik kellően. Igazítsa a telefont meg a tartóban úgy, hogy két hüvelykujjal közben óvatosan a tartóbölcső felé befelé, illetve a csatlakozó irányába nyomja.

Zajos az FM átvitel. Mi lehet az oka?

 • Kérjük minden esetben maximálisan felhangosított állapotban tegye iPhone-ját a tartóba! Így az sokkal jobb jel-zaj viszony elérést biztosít!A motor fordulatszámmal analóg sípoló zaj autója belső zavarszűrési rendellenességére utalhat, mely zaj az autó elektromos hálózatán keresztül jelenik meg. Mivel a Car Dock FM üzemmódban autója elektromos rendszerét használja a modulált jelek eljuttatására a rádiórészbe, ezek a zajok, zavarok megjelenhetnek, ha autójában a zavarszűrés nem működik megfelelően. Ilyen esetben forduljon autója elektromos szervizéhez.

Hogyan kell a ragasztandó felületeket előkészíteni?

 • A tökéletes tapadás - bármilyen ragasztó esetében - a felületek minőségétől függ. Kérjük, hogy a tartós és megbízható működés érdekében a készülék ragasztandó alkatrészei alatt a felületeket zsírtalanítsa, a csomagban található kendővel, vagy például tiszta alkohollal. A ragasztandó alkatrészt erősen nyomja rá, tartsa nyomva 20 mp-ig, majd célszerű először egy óra elteltével használatba venni. Az ilyen felületre felragasztott alkatrész ( iPhone 4 adapter, vagy öntapadós sín) hosszú távon megbízhatóan marad a helyén.(Összehasonlításként: Az öntapadós sín a tartóbölcső hátoldalán is ugyanezzel a ragasztóval kerül felragasztásra és inkább eltörik, mintsem elengedjen.)
Adatok
Cikkszám
iPH1CR0
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu arumagazin.hu intengo.hu