Autoradiok.hu autóhifi és autós webáruház

Kérdése van? Hívjon minket! +36-82/424-954

EUFY  Vezetéknélküli biztonsági kamera rendszer FLOODLIGHT CAMERA 2K
EUFY Vezetéknélküli biztonsági kamera rendszer FLOODLIGHT CAMERA 2K
79 990 Ft

EUFY Vezetéknélküli biztonsági kamera rendszer FLOODLIGHT CAMERA 2K

EUFYVezetéknélküli biztonsági kamera rendszerFLOODLIGHT CAMERA 2K
79 990 Ft
Részletek
  • Bemutatjuk az eufycam Floodlight Cam 2K-t. Minden sarkot lefed. A széles látószögű nézet biztosítja, hogy teljes képet kapjon, miközben teljes 2K-ban streamel. 2500 Lumen fényerő Fényes Világítson meg minden sarkot, és riassza el a betolakodókat, ha mozgást észlel. Minden eufy Security termék úgy van kialakítva, hogy biztonsági adatai titokban maradjanak. Legyen nyugodt afelől, hogy mindenről, ami otthona körül történik, biztonságos feljegyzéssel rendelkezik.
    • - Ideje frissíteni a reflektorokat: A hagyományos reflektorok nagyon korlátozott funkcionalitást kínálnak. Növelje biztonságát a megfigyelés, a kétirányú hangon keresztüli valós idejű kommunikáció és még sok más funkcióval.
    • - Bármikor bedobható 2K-ban: Élő közvetítés és felvétel teljes 2K HD felbontásban, így éles tisztaságban láthatja pontosan, hogy ki van ott.
    • - Nincsenek rejtett költségek: Az eufy Security termékeket úgy tervezték, hogy megvédjék otthonát és pénztárcáját is, az eufy Security termékek egyszeri vásárlásként kombinálják a biztonságot a kényelemmel.
    • - Az éjszakát nappallá varázsolja: A 2500 lumenes, szuperfényes, mozgásérzékelős reflektorok elriasztják a betolakodókat, és részletes, színes felvételeket biztosítanak éjszaka is.
    • - Intelligens sziréna: Harsány figyelmeztetés minden betolakodónak. Hangos, 100 dB-es riasztás indítható, hogy elriassza a nem kívánt látogatókat.
    • - Hatékony beépített mesterséges intelligencia: Az emberfelismerő technológia lehetővé teszi, hogy a kamera intelligensen felismerje a testformákat. Biztosítja, hogy csak akkor kapjon riasztást, ha egy ember, és nem egy kóbor macska közeledik.
    • - Amit tartalmaz: eufy Floodlight Cam 2K, szerelőkészlet, csavarcsomagok, gyors kezelési útmutató.
    • - Megjegyzés: Nem kompatibilis a Homebase készülékkel
    Adatok
    ean:
    194 644 058 142
    Brand:
    EUFY
    manufacturer part number:
    FLOODLIGHT CAMERA 2K
    Gyártói cikkszám:
    FLOODLIGHT CAMERA 2K
    product.#.ean:
    0194644058142
    product.#.brand:
    EUFY
    Cikkszám:
    15347