Autoradiok.hu autóhifi és autós webáruház

Kérdése van? Hívjon minket! +36-82/424-954

ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység
ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység
25 000 Ft

ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység

A készülék a tolatókamera jelét az utasfülkében lévő monitorhoz juttatja el vezeték nélküli adatkommunikáció segítségével.
25 000 Ft
Részletek

ABM tolatókamerák, a parkolást segítő eszközök új generációja!

 

Az ABM univerzális és járműspecifikus, valamint speciális tolatókamerái kiemelkedő megbízhatóságukkal és tökéletes képi megjelenítésükkel érdemelték ki magas rangjukat a parkolást segítő eszközök kategóriájában.

Az ABM parkolókamerák olyan parkolást segítő eszközök, amelyek a jármű hátsó részére rögzített kamera által látható képet a műszerfalra szerelt színes kijelzőn, vagy multimédiás fejegység kijelzőjén keresztül jelenítik meg. Az univerzális tolatókamerákon kívül elérhetőek széles választékban a járműspecifikus, valamint speciális kamerák, és hasznos kiegészítők is.

 

 

ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység

 

Az ABM vezeték nélküli egység egy olyan  eszköz, amely a járműre szerelt kamera jelét az utasfülkében lévő monitorhoz vagy multimédiás fejegységhez juttatja el vezeték nélküli adatkommunikáció segítségével.

 

Az ABM tolatókamera a lehető legjobb minőségben közvetíti a képet a vezető számára. A kijelzőn található segédvonal segítségével pontosan meg tudja határozni a közeledő tárgy távolságát.

 

 

 

 

Az extra nagy hatótávolságnak (több, mint 50m!) köszönhetően a leghosszabb járművekbe is gond nélkül használható. Segítségével a tolatókamera anélkül beépíthető, hogy végig kelljen vezetékelni az egész jármű belsejét ezzel esetlegesen megbontva a belső borításokat!

 

  • Egyszerűbb és gyorsabb parkolás.
  • Hátramenetbe kapcsoláskor a tolatókamera képe automatikusan megjelenik.

Csökkenti a koccanások lehetőségét.

  • Csökkenti a balesetek veszélyét, amelyek a parkolási manőverek közben előfordulhatnak (pl. látószögön kívüli gyalogos)
  • Biztos lehet abban, hogy teljes mértékben átlátja a jármű mögötti teret.
Adatok
Cikkszám:
ABM-CAM-1026