Autoradiok.hu autóhifi és autós webáruház

Kérdése van? Hívjon minket! +36-82/424-954

ABM univerzális 3,5'' TFT-LCD monitor
ABM univerzális 3,5'' TFT-LCD monitor
19 900 Ft

ABM univerzális 3,5'' TFT-LCD monitor

Az ABM univerzális 3,5'' monitor segítségével megjeleníthető az univerzális és járműspecifikus tolatókamerák képe.
19 900 Ft
Részletek

Az ABM univerzális 3,5'' TFT-LCD monitor segítségével megjeleníthet minden RCA -eszköz jelét gépkocsijába. Ilyen hozzá kapcsolható eszköz például az ABM tolatókamera.

 

ABM tolatókamerák, a parkolást segítő eszközök új generációja!

 

Az ABM univerzális és járműspecifikus, valamint speciális tolatókamerái kiemelkedő megbízhatóságukkal és tökéletes képi megjelenítésükkel érdemelték ki magas rangjukat a parkolást segítő eszközök kategóriájában.

Az ABM parkolókamerák olyan parkolást segítő eszközök, amelyek a jármű hátsó részére rögzített kamera által látható képet a műszerfalra szerelt színes kijelzőn, vagy multimédiás fejegység kijelzőjén keresztül jelenítik meg. Az univerzális tolatókamerákon kívül elérhetőek széles választékban a járműspecifikus, valamint speciális kamerák, és hasznos kiegészítők is.

Az ABM vezeték nélküli egység egy olyan  eszköz, amely a járműre szerelt kamera jelét az utasfülkében lévő monitorhoz vagy multimédiás fejegységhez juttatja el vezeték nélküli adatkommunikáció segítségével.

 

 

Az ABM univerzális 3,5'' monitor segítségével megjeleníthető az univerzális, járműspecifikus vagy akár a tehergépkocsik parkolókamerájának képe is.
A monitoron található két videó bemenet segítségével nem csak a parkolókamera képét láthatjuk, hanem akár a multimédiás fejegység videó kimenete is megjeleníthető (pl.: GPS navigáció).

Az ABM tolatókamera a lehető legjobb minőségben közvetíti a képet a vezető számára. A kijelzőn található segédvonal segítségével pontosan meg tudja határozni a közeledő tárgy távolságát.

 

  • Egyszerűbb és gyorsabb parkolás.
  • Hátramenetbe kapcsoláskor a tolatókamera képe automatikusan megjelenik.

Csökkenti a koccanások lehetőségét.

  • Csökkenti a balesetek veszélyét, amelyek a parkolási manőverek közben előfordulhatnak (pl. látószögön kívüli gyalogos)
  • Biztos lehet abban, hogy teljes mértékben átlátja a jármű mögötti teret.

 

Adatok
Cikkszám:
ABM-MON-3002-480p