Autoradiok.hu autóhifi és autós webáruház

Kérdése van? Hívjon minket! +36-82/424-954

LED kijelzős tolatóradar (4 szenzor, hangszóró) - fekete színű szenzorokkal
LED kijelzős tolatóradar (4 szenzor, hangszóró) - fekete színű szenzorokkal
20 000 Ft

LED kijelzős tolatóradar (4 szenzor, hangszóró) - fekete színű szenzorokkal

Univerzális, LED kijelzős tolatóradar 4 db fekete színű szenzorral, 16 db adaptergyűrűvel
20 000 Ft
Részletek

Univerzális LED kijelzős tolatóradar,
4 darab fekete színű szenzorral

altBeszerelési útmutató
(373,07 KB)

LED-es kijelzővel, valamint hangjelzéssel figyelmeztető tolatóradar. Rendkívüli érzékenysége megóvja gépjárművét még a más tolatóradarok számára láthatatlan veszélyforrásoktól, illetve akadályoktól, mint például járdaszegélyek és alacsonyabb tereptárgyak.
 
8 darab állítógyűrűvel szállítjuk, melyek segítségével tökéletesen be lehet állítani a szenzorokat, minimálisra csökkentve a téves riasztások lehetőségét.
A szenzorokat az autó színére lehet fényezni, így teljesen gyári hatású lesz a tolatóradar.


Vízhatlan csatlakozó található az érzékelők vezetékein a szenzortól körülbelül 15  centiméterre, így a szett szerelése egyszerű és gyors (továbbá elkerülhető a teljes szett kivezetékezése a lökhárító leszerelésénél).
 
Apró méretű, nagy fényerejű LED kijelző, mely kikapcsolt állapotában teljesen fekete, így minden műszerfalon esztétikusan elhelyezhető.
 

 
LED-es kijelző (az akadály távolságának és helyzetének megjelenítése) és hangjelzés segítségével figyelmezteti Önt az akadály közeledtéről.

Ugye Ön sem szeretne így parkolni?

 
 
 

A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatóradar jelzéseire, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze! A tolatóradar nem tévedhetetlen eszköz, a fizika törvényszerűségei miatt előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatóradar nem képes megfelelő időben figyelmeztetni a gépjárművezetőt.


Adatok
Cikkszám:
GE-2616-BLACK